Образ жіноцтва в умовах тоталітаризму (за романом «Сад Гетсиманський» I. Багряного) - Пазенко, Л.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи полягає в з’ясуванні характерних жіночих образів в умовах тоталітарної системи, особливостей розкриття їх на прикладі персонажів роману «Сад Гетсиманський» І. Багряного.