Особливості функціонування товариства з обмеженою відповідальністю в Україні - Баранова, С.В.; Кантур, С.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є розкриття особливостей функціонування товариств з обмеженою відповідальністю в Україні.