Особливості та тенденції торгівлі продукцією хімічної промисловості України на зовнішньому ринку - Бондаренко, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є дослідити тенденції і проаналізувати особливості торгівлі продукцією хімічної промисловості України на зовнішньому ринку. Виявити вплив чинників зміни.