Анализ методов очистки стоков мест захоронения твердых бытовых отходов - Яцков, Н.В.; Варнавская, И.В. (Національна академія наук України, 2008)
У статті розглянуто й проаналізовано існуючі методи та схеми очищення стічних вод полігонів твердих побутових відходів, указано їх переваги та недоліки. In clause existing methods and schemes of sewage treatment of ranges of firm household waste are considered and analysed, their advantages and lacks are specified.