Харчові добавки як об’єкт моніторингових досліджень
В статье приведены методики определения консервантов и подсластителей, используемых при производстве безалкогольных напитков, соусов, майонезов, кетчупов; представлены средние величины содержания пищевых добавок в перечисленных продуктах питания, которые были определены методом высокоэффективной жид...
Saved in:
| Date: | 2008 |
|---|---|
| Main Authors: | Гончаренко, Т.П., Гончаренко, О.Г. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Національна академія наук України
2008
|
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/5606 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Харчові добавки як об'єкт моніторингових досліджень / Т.П. Гончаренко, О.Г. Гончаренко // Екологія довкілля та безпека життєдіяльн. — 2008. — № 4. — С. 81-84. — Бібліогр.: 4 назв. — укp. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineSimilar Items
-
Харчові добавки як об’єкт моніторингових досліджень
by: Гончаренко, Т.П., et al.
Published: (2008) -
Лексична лакуна як об'єкт лінгвістичних досліджень
by: Пуганова, К.Л.
Published: (2007) -
Суржик як об’єкт наукових досліджень і дискусій
by: Томіленко, Л.М.
Published: (2014) -
Суржик як об’єкт наукових досліджень і дискусій
by: Томіленко, Л.М.
Published: (2012) -
Передмови лексикографічних праць як об’єкт жанрознавчих досліджень
by: Синиця, І.А.
Published: (2011)