Проблеми фінансового планування та бюджетування на підприємстві в умовах глобалізації - Саркісянц, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є дослідження основних проблем фінансового планування та бюджетування на підприємстві в сучасних умовах господарювання.