Оцінка ліквідності та платоспроможності товариств з обмеженою відповідальністю - Кантур, С.Ф.; Аджимуратова, Е.Ш. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є вивчення та оцінювання понять «ліквідність» і
«платоспроможність», розгляд методик розрахунку показників, що характеризують ліквідність та
платоспроможність підприємства.