Комплексна оцінка фінансового стану локомотивного господарства залізниць - Кантур, С.Ф.; Гончаренко, О.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є комплексна оцінка фінансового стану
локомотивного господарства залізниць.