Розробка структури та змісту туристичного довідника-путівника «Легенди міста Дніпропетровська» як складової маркетингової стратегії розвитку регіонів України - Троценко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є розробка концептуальної структури та укладання змісту туристичного довідника-путівника «Легенди міста на Дніпропетровська».