Актуальні аспекти управління достатністю капіталу банку - Козачок, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є визначення сутності капіталу банку і на підставі практичного аналізу банківської діяльності та теоретичних знань, з'ясування напрямів та інструментів управління ним в сучасних умовах.