Финансирование малых предприятий в Украине - Гончарова, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є визначення основних проблем управління фінансування малих підприємств в Україні, а також розглянуто підходи до удосконалення механізму фінансування діяльності малих підприємств за умов державної підтримки та іноземного інвестування.