Діагностування рівня неплатоспроможності і ймовірність ризику банкрутства підприємства - Зубкова, В.І.; Аджиасанова, Е.З. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є короткий огляд оцінки ймовірності банкрутства на основі факторних моделей, що
зустрічаються в літературі і запропонувати адаптовану до вітчизняних умов модель діагностики
банкрутства підприємств.