Методика системного антикризового управління у будівничій галузі - Зубкова, В.І.; Лободіна, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета даної роботи - сформулювати концептуальний підхід до антикризового
управління, який повинен об’єднати і розкрити сутність усіх основних складових антикризового управління
на підприємствах будівельної галузі: предмета, об’єкта, групи основних цілей, принципів, функцій, методів
та засобів покращення стану цього сектору.