Методи оцінки платоспроможності промислового підприємства - Зубкова, В.І.; Сейдаметова, Ф.Д. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розгляд існуючих методик платоспроможності і виявлення їх недоліків. Систематизація
основних показників, що характеризують платоспроможність підприємства. Розгляд зарубіжних методик
визначення платоспроможності та можливість їх застосування в Україні.