Особливості інтелектуальних методів кластеризації у реляційних базах даних - Клічук, О. (Штучний інтелект, 2010)
У статті досліджується методика проведення кластерного аналізу у реляційних базах даних на основі функціонального програмування. Описано функції на основі рекурентних нейронних мереж та самоорганізованих карт Коханена для проведення кластерного аналізу. В статье исследована методика проведения кластерного анализа в реляционных базах данных с использованием функционального программирования. Описаны функции на основе реккурентных нейронных сетей и самоорганизующихся карт Коханена для проведения кластерного анализа.