Классификатор биомедицинских сигналов - Мартынюк, Т.Б.; Буда, А.Г.; Хомюк, В.В.; Кожемяко, А.В.; Куперштейн, Л.М. (Штучний інтелект, 2010)
В статье рассматриваются особенности построения и принцип функционирования цифрового фильтра в составе нейросетевого классификатора биомедицинских сигналов. Предлагается новый подход к реализации процесса классификации с использованием дискриминантных функций. У статті розглядаються особливості побудови і принцип функціонування цифрового фільтра у складі нейромережного класифікатора біомедичних сигналів. Пропонується новий підхід до реалізації процесу класифікації з використанням дискримінантних функцій. ￼The features of construction and operation of the digital filter in the neural-network classifier of biomedical signals are considered in the article. A new approach to the implementation of the classification process using
￼the discriminant functions is proposed.