Фактори реструктуризації фінансового типу в умовах трансформаційних змін - Сарапіна, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Складність питання розв’язання проблем методологічного забезпечення фінансової реструктуризації підприємств потребує розгляду факторів, що впливають на реструктуризацію фінансового типу в умовах трансформаційних змін, що й є метою даної статті.