Petrov Noncommutative Topological Quantum Field Theory - Moskaliuk, S.S.; Wohlgenannt, M. (Український фізичний журнал, 2010)
This paper gives a definition of category NC-Einst of noncommutative Einstein spaces, and a Petrov noncommutative topological quantum field theory (NC TQFT) is constructed. We suggest extensions of these ideas which may be useful to further NC TQFT and apply it in higher dimensions. У статтi дано означення категорiї некомутативних просторiв Ейнштейна NCEinst та побудовано некомутативну топологiчну квантову теорiю поля (НКТП) типу Петрова. Автори вважають корисним ознайомлення з iдеями даної роботи з метою дальшого розвитку НКТП та її застосування у просторах вищої розмiрностi.