Ювілей Алли Володимирівни Риндич (Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2009)
18 січня 2009 р. наукова громадськість України відсвяткувала ювілей Алли Володимирівни Риндич. А. В. Риндич, член-кореспондент НАН України, доктор біологічних наук, професор – провідний учений в царині молекулярної біології. В Інституті молекулярної біології та генетики НАН України Алла Володимирівна працює понад 35 років (з дня його заснування) і завідує відділом функціональної геноміки.