Організаційно-економічний інструментарій регулювання конкурентних відносин у регіональній економічній системі - Дорошенко, Г.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Основною метою статті дослідження організаційно-економічного інструментарію регулювання конкурентних відносин у регіональній економічній системі.