Структурні перетворення в аграрному секторі регіону - Скіб’як, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Збалансованість та пропорційність структури аграрного виробництва є гарантією стійкого зростання та розвитку економіки країни. Тому в сучасних умовах актуальною постає проблема аналізу структурних перетворень сільськогосподарського сектору економіки та формулювання пропозицій та прогнозів щодо подальшого розвитку цього процесу.