Індикативне інформаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки регіонів - Чехович, Г.Т. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті: висвітлити організаційні основи індикативного інформаційно-аналітичного забезпечення економічної безпеки регіонів.