Проблема залучення ефективних іноземних інвестицій до вітчизняної економіки - Артюхова, И.В.; Сейдаметова, З.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Целью статьи является определение эффективности ПИИ в развитие экономики Украины.