Применение эндогенных интерферонов в комплексной противовоспалительной терапии заболеваний женских половых органов - Гайворонская, С.И.; Танько, О.П.; Выговская, Л.А.; Самойлова, М.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Після проведення лікування із застосуванням неовіру у більшості пацієнток відмічена позитивна динаміка в клінічному перебігу та лабораторних показниках. Пацієнтки визначають припинення больового синдрому, відсутність дизуричних та диспепсичних явищ, нормалізацію менструальної функції. Лабораторні показники свідчать про нормалізацію інтерферонового статусу, клітинного та гуморального імунітету. After undergoing treatment with the use of neovir the positive dynamics of clinical disease and laboratory indices is observed in most patients. The patients note the cessation of pain syndrome, lack of dysuric and dyspeptic phenomena and normalization of menstrual function. The laboratory tests indicate the improvement of interferon status, cellular and humoral immunity.