Композиційно-номінативні логіки квазіарних предикатів та багатозначні логіки - Шкільняк, С.С. (Штучний інтелект, 2012)
Досліджено композиційно номінативні логіки часткових однозначних, тотальних неоднозначних і часткових неоднозначних квазіарних предикатів на пропозиційному і реномінативному рівнях. Встановлено зв’язки між цими логіками та 3-значними і 4-значними логіками тотальних однозначних предикатів. Исследованы композиционно-номинативные логики частичных однозначных, тотальных неоднозначных и частичных неоднозначных квазиарных предикатов на пропозициональном и реноминативном уровнях. Установлены связи этих логик с 3-значными и 4-значными логиками тотальных однозначных предикатов. Composition nominative logics of quasiary predicates are studied at propositional and renominative levels. Connections between 2-valued logics of partial single-valued, total multiple-valued and partial multiple-valued quasiary predicates with the 3-valued and 4-valued logics of total single-valued predicates are established.