Модель решітки семантичних концептів для інтелектуального аналізу мікроблогів - Павлишенко, Б.М. (Штучний інтелект, 2012)
У роботі запропонована модель решітки семантичних концептів для інтелектуального аналізу повідомлень мікроблогів. Показано, що використання цієї моделі є ефективним при аналізі семантичних зв’язків та виявленні асоціативних правил для ключових термінів. В работе предложена модель решетки семантических концептов для интеллектуального анализа сообщений микроблогов. Показано, что использование этой модели эффективно при анализе семантических связей и выявлении ассоциативных правил для ключевых терминов. The model of semantic concept lattice for data mining of microblogs has been proposed in this work. It is shown that the use of this model is effective for the semantic relations analysis and for the detection of associative rules of key words.