Патогенетическое обоснование необходимости предгравидарной подготовки и коррекции угрозы прерывания в первом триместре беременности у пациенток с исходными функциональными гиперпролактинемиями - Трушкевич, А.А.; Широкова, А.А.; Довгань, А.А.; Мысенко, А.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обстежено 70 вагітних жінок репродуктивного віку в терміні гестації 6-12 тижнів з вихідними
гіперпролактинеміями функціонального ґенезу в анамнезі. Розроблено комплекс предгравідарної підготовки,
що є комбінацією із агоністів дофамина, прогестерона і гомеопатичного препарату. Діагностичні та лікувально-
профілактичні заходи, що ми пропонуємо, рекомендовано вживати в практичній охороні здоров’я. 70 pregnancy women’s of reproductive period was examined at the age of the pregnancy 6-12 weeks with
previas functional hyperprolactinaemia in anamnesis. Algorithm of two-way treatment was founded, which combined
complex of drugs including agonists of dofamin, medsine of progesterone and homeopathic drug. Offered diagnostic
and treatment-and- prophylactic actions are possible for using in practical public health services.