Літологічний склад твердих викидів сопки Андрусова (Булганацький грязьовий вулкан) - Нестеровський, В.А.; Тітова, Н.О. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2012)
Основними складовими уламків у сопковій брекчії сопки Андрусова Булганацького грязьового вулкану є пісковики, вапняки, мергелі, глинисто-сидеритові конкреції, алевроліти, глини неогену та палеогену. Исследован литологический состав твердых выбросов. Основными составляющими обломков сопочной брекчии сопки Андрусова Булганакского грязевого вулкана являются песчаники, известняки, мергели, глинисто сидеритовые конкреции, алевролиты, глины неогена и палеогена. Basic components of debris in mud-volcanic breccia of Andrusov hill in Bulganatsky mud volcano are sandstones, limestones, marls, clayey siderite concretions, siltstones, clays by Neogene and Paleogene.