Геология морей и океанов - XVII Международная научная конференция в России - Коболев, В.П. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2008)
Приведен краткий обзор пленарных докладов морских геологов, геофизиков, геохимиков и других специалистов на XVII Международной научной конференции (Школе) по морской геологии, которая проходила в Институте океанологии им. П.П. Ширшова РАН, г. Москва. Наведено короткий огляд доповідей морських геологів, геофізиків, геохіміків та інших спеціалістів на XVII Міжнародній науковій конференції (школі) з морської геології, яка проходила в Інституті океанології ім. П.П. Ширнова РАН, Москва. The short review of plenary reports of marine geologists, geophysics, geochemists and other specialists of marine science at XVII International Conference on Marine Geology in Moscow is presented.