Експоненціальна поведінка в середньому квадратичному розв'язку стохастичних диференціально-різницевих рівнянь нейтрального типу в критичному випадку - Малик, І.В.; Ясинський, В.К. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Conditions for the mean square stability of linear stochastic differential-difference equations of the neutral type in the critical case are obtained.