Модели принятия решений при распределении ресурсов - Резников, В.А.; Мазалова, Е.Ю. (Штучний інтелект, 2012)
В статье рассматриваются механизмы планирования и распределения ресурсов. Предлагается рассматривать распределение ресурсов как процесс управления, что дает возможность оценить известные механизмы распределения ресурсов с точки зрения эффективности управления. У статті розглядаються механізми планування і розподілу ресурсів. Пропонується розглядати розподіл ресурсів як процес управління, що дає можливість оцінити відомі механізми розподілу ресурсів з точки зору ефективності керування. In the article, the mechanisms of planning and resource allocation are introduced. It is proposed to consider resource allocation as a process of control that makes it possible to evaluate certain mechanisms of resource allocation in terms of management efficiency.