Элементы баланса метана в донных осадках Севастопольской акватории - Малахова, Т.В.; Егоров, В.Н.; Малахова, Л.В.; Пименов Н.В. (Екологічна безпека прибережної та шельфової зон та комплексне використання ресурсів шельфу, 2012)
Рассматривается содержание, распределение и происхождение метана в толще донных осадков Севастопольской акватории. Розглядається зміст, розподіл і походження метану в товщі донних оcадів Севастопольської акваторії. This paper considers the abundance, distribution and origin of methane in the sediments of Sevastopol coastal area.