Передумови оцінки якості резервів конкурентоспроможності діяльності промислового підприємства - Дзина, М.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою нашого дослідження є визначення основних принципів кваліметрічної оцінки якості резервів конкурентоспроможності. Встановити джерела інформації необхідної для оцінки.