Застосування функціонально-вартісного аналізу в управлінському обліку - Кондрашова, Т.М.; Засядько, О.Л. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначення сутності ФВА, розгляд переваг і недоліків та оцінка доцільності застосування такого методу калькулювання в управлінському обліку.