Методы подавления кратных волн при обработке информации профилограмм - Гончар, А.И.; Федосеенков, С.Г.; Шундель, А.И. (Екологічна безпека прибережної та шельфової зон та комплексне використання ресурсів шельфу, 2013)
Предложены методы подавления кратных волн при обработке информации профилограмм. Рассматриваются возможности предложенных методов при обработке математической модели профилограммы. Приводятся примеры обработки реальных профилограмм. Запропоновано методи усунення кратних хвиль при обробці інформації профілограм. Розглядаються можливості запропонованих методів при обробці математичної моделі профілограми. Наводяться приклади обробки реальних профілограм. The paper proposes methods for multiple attenuation in the processing of information profilograms. The possibilities of the proposed methods in processing mathematical model profilograms. Are considered examples of real-world processing profilograms are given.