Зупинений полiт - Маринчик, С. (Сiверянський лiтопис, 2005)
До числа талановитих майстрiв
поетичного слова, якi роздiлили трагiчну долю багатьох
побратимiв по перу, що загинули в лабетах сталiнських
посiпак, належав i український поет Григорiй Саченко.