Бiля джерел неоклясики - Міяковський, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Пiдготовка до друку, вступнi зауваги Г. Кураса, Т. Демченко. Наш земляк, талановитий український поет Аркадiй Казка останнiм часом не
обдiлений увагою чернiгiвської перiодики. Про нього можна прочитати у прекрасних
статтях вiдомого лiтературознавця С. Крижанiвського, деяких iнших публiкацiях.
Але в цiлому постать А. Казки ще оповита таємницею. I справа не тiльки в тому, що
надто мало вiдомо про його життя, на жаль, ще й сьогоднi належним чином не вивчена i поцiнована його творча спадщина. Сподiваємося, що у цьому контекстi читачам буде цiкаво познайомитися з вмiщеною нижче статтею В. Мiяковського про творчiсть
А. Казки.