Анализ динамики сдвижения подтопляемого грунта и разрушения наземных объектов в результате мокрого погашения шахты - Назимко, И.В.; Педченко, С.В.; Васютина, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Проведено комп’ютерне моделювання деформування нафтосховища у результаті підняття рівня ґрунтових вод. Numerical modeling of deformation oil tank has been carried out due to rise of the underground water level.