Обоснование рациональных режимных и конструктивных параметров техники грохочения барабанного типа с разнонаправленным перемещением частиц - Морус, В.Л.; Филимонов, П.Е. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Проведено дослідження закономірностей тонкого й дрібного просівання на робочих поверхнях СДАС, що генерують одночасне протиспрямоване переміщення надрешітних фракцій. Обґрунтовано раціональні параметри техніки просівання барабанного типу для забезпечення трьохпродуктового поділу надрешітного матеріалу на просіваючих поверхнях СДАС. Investigations of the regularities of a thin and fine screening on working surfaces SDAS, generating simultaneous oppositely moving oversize fractions, are given. Justified rational parameters of screening techniques for drum-type three-product separation oversize material on the sieve surfaces SDAS.