Прогноз тектонических нарушений сближенных угольных пластов сейсмическим методом - Трофимов, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У роботі наведені результати досліджень по розробці критеріїв сейсмічного прогнозу структури порушень гірського масиву зі зближеними вугільними пластами й розглянута методика їх застосування. The results of the studies related to development of seismic databased prediction of rock mass fault structure with superimposed coal seams are given and methods of their employment are described.