О перспективных методах прогноза геологических аномалий методами шахтной пластовой сейсморазведки - Бородин, Д.С.; Глухов, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У наданій статті подано аналіз перспективних методів прогнозу аномалій в гірничо-геологічних умовах залягання вугільних пластів, запропоновано новий алгоритм локалізації аномалій, заснований на використанні методу дифракційного перетворення. This article analyzes the promising methods for predicting anomalies in mining and geological conditions occurrence of coal beds, it is given a new algorithm for localization of the anomalies based on the method of diffraction transformation.