Алгоритм построения сейсмогеологической модели углепородного массива - Глухов, А.А.; Компанец, А.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Розглянуто розроблене програмне забезпечення й алгоритми для побудування 3D сейсмогеологічної моделі вуглепородного масиву. Описано етапи побудування сейсмогеологічної моделі на основі використання матеріалів 2.5D сейсморозвідки та отримання сейсмічного куба, що моделює 3D поле сейсмічних спостережень на заданій ділянці. Developed software and algorithms for construction of 3D seismic model for coal-rock mass are considered. Steps of seismic model construction based on employing 2.5D seismic data and getting seismic cube that simulates 3D field of seismic study at a given area are described.