Обоснование геофизических исследований в угледобывающих регионах, подверженных активизации геодинамических процессов - Анциферов, А.В.; Майборода, А.А.; Савченко, А.В.; Туманов, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Наведено обґрунтування необхідності застосування геофізичних методів прогнозу і вивчення негативних факторів, обумовлених активізацією геодинамічних процесів у техногенно-геологічних системах вуглевидобувних регіонів. Argumentation of the need for employing geophysical methods to predict and study negative impacts caused by activation of geodynamic processes in technogenic-geological systems in coal-mining regions is given.