Проявления техногенной нарушенности горного массива в энергетических показателях сейсмических волн - Трифонов, А.С.; Киселев, Н.Н.; Туманов, В.В.; Буждежан, А.В.; Хлюстов, Н.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Розглянуто результати досліджень сейсмічним зондуванням геологічного середовища, що стосуються визначення діагностичної інформативності енергетичних показників сейсмічних хвиль відносно особливостей техногенного порушення. The results of seismic sounding studies of geological environment related to the determination of the diagnostic informativeness of energy performance of seismic waves with respect to features of technogenic disturbance are considered.