Обеспечение устойчивости глубоких вертикальных стволов в районах геологических нарушений - Дрибан, В.А.; Севрюков, А.О. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У роботі вивчено процес формування напружено-деформованого стану пристволового масиву і навантажень на кріплення стволу поблизу геологічних порушень. The paper studies the process of formation of strain-stress state of shaft bottom mass and loads on shaft support near geological faults.