Допустимые деформации земной поверхности при подземной разработке угля и права собственников недвижимости - Кузнецова, Д.С. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Розглядаються питання, пов'язані з підробкою земної поверхні, а також розташованих на ній будівель і споруд. Аналізується обґрунтованість використання показника допустимих деформацій в якості основи принципу раціональної виїмки вугілля з точки зору забезпечення прав власника землі та нерухомості. Problems associated with the influence of underground mining over the earth's surface and buildings located on it are considered. The validity of using indicator of admissible deformations as the basis of the principle of rational coal mining in terms of rights of ownership of land and property is examined.