Опыт безопасной подработки бучакского водоносного горизонта на шахте «Терновская» - Артеменко, П.Г.; Педченко, С.В.; Шиптенко, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Розглянуто реальні умови та ускладнювальні фактори при відпрацьовуванні запасів вугілля по пласту С₈Н на західному крилі шахти «Тернівська» ВАТ «Павлоградвугілля» під бучацьким водоносним горизонтом. Real conditions and complicating factors are considered when mining coal reserves in seam С₈Н at the west wall of Ternivska Mine (Public Limited Company Pavlogradvugillya) under the buchatsky waterbearing stratum.