О параметрах повреждений земной поверхности над заброшенными горными выработками - Феофанов, А.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Детально розглянуто види та параметри пошкоджень земної поверхні, що є наслідком активізації процесу зрушення породного масиву над занедбаними гірничими виробками (пустотами), які збереглися на виходах вугільних пластів. Types and parameters of surface damage which is the result of growing activity of ground movement above the abandoned mine workings (cavities) preserved at coal seam outcrops are described in detail.