Контроль состояния крепи обводненных стволов - Филатов, В.Ф. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
У статті проаналізовано вживані в даний час способи і засоби контролю стану кріплення вертикальних стволів шахт. Наведено схему георадара для дослідження кріплення обводнених стволів. Currently employed methods and facilities for monitoring conditions of vertical mine shaft supports are reviewed. The circuit of georadar for penetration into supports of the watered shafts is shown.