О диффузионном отражении сейсмических колебаний от тектонического нарушения - Глухов, И.А.; Глухов, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2013)
Наведено розв’язання задачі про дифузійне відбиття коливань від сейсмічної межі, яке може бути покладено в основу перспективних методик прогнозу. Solution of the problem on the diffusive reflection of vibrations from seismic boundary is given. The solution can be the base for promising prediction techniques.